Skal du bruge en dygtig tømrer, så er du havnet det rette sted

Ring i dag på telefon: 31 60 60 40

Køkkenmontering i højeste kvalitet

Køkkenet er for mange familier deres faste samlingspunkt, og derfor er det vigtigt, at det fungerer efter hensigten. Der skal være plads til madlavning, spisning og samtale over en kop kaffe. 

Arbejdet med køkkenmontering afholder desværre mange fra at udskifte eller renovere deres køkken, men sådan behøver det ikke at være.

Få hjælp til køkkenmontering

Køkkenmontering er en smal sag, hvis bare man ved, hvordan man gør. Og det gør jeg. Jeg er din lokale tømrer i området omkring Vejle, Horsens og Billund. Som uddannet tømrer og bygningskonstruktør sætter jeg alle typer af køkkener op, uanset mærke og facetter.

Jeg klarer også snildt nedrivning af dit gamle køkken, inden jeg monterer og bygger dit nye køkken op. Hvis dit køkken som udgangspunkt er i orden, men bare trænger til et pift, kan jeg også hjælpe dig med at renovere det.

Kvalitet og gode priser ved montering af køkkener

Kontakt mig på telefon 31 60 60 40 eller e-mail: christian@c-osmundsen.dk for en uforpligtende snak om køkkenmontering. Jeg sikrer dig, at arbejdet er af høj kvalitet og tager udgangspunkt i dine ønsker, så du får dit drømmekøkken, uanset om du køber et helt nyt eller blot vil renovere det gamle.

Jeg giver dig gerne et uforpligtende tilbud på en køkkenmontering, renovering eller ombygning af dit køkken. Overlad arbejdet med køkkenmontering til en professionel tømrer, og vær glad for resultatet i mange år fremover.

Går du rundt med en boligdrøm?

Her får du en tegnestue, der holder ord og sætter en ære i at levere arbejde af høj kvalitet til rimelige priser. Udfyld nedenstående - og jeg kontakter dig snarest.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vælg altid en håndværker med Byg Garanti

  • Byg Garanti dækker sjusk, fejl og mangler op til 100.000 kr. inkl. moms
  • Sikkerhed for at din håndværker er medlem af Dansk Byggeri
  • Byg Garanti er gratis

Ingen opgave er for lille, og ingen er for stor. 

Som tømrer og bygningskonstruktør udfører jeg opgaver for såvel private såvel som virksomheder. 

​Kontakt mig for en uforpligtende snak, hvis du skal have udført tømrer- eller tegnearbejde.

Kontaktinformation​

C Osmundsen

Vinkelvej 13

7100 Vejle

Telefon: 31 60 60 40

E-mail: christian@c-osmundsen.dk

CVR: 35106790