Skal du bruge en dygtig tømrer, så er du havnet det rette sted

Ring i dag på telefon: 31 60 60 40

Om os​

Formål

Formålet med dette firma, er primært at sikre en bedre kvalitet i det byggeri som jeg beskæftiger mig med. Hvorfor? Fordi jeg i min tid som håndværker ofte har set løsninger som ikke har været godt nok gennemtænkt, dette gælder også løsninger på tegninger, som håndværkerne er sat til at følge.

Kvalitet

Jeg sætter en ære i at levere den bedst mulige kvalitet, primært i konstruktionsvalg, men helt klart så skal finishen også være rigtig lækker.

Erfaring

Jeg har erfaring fra flere tømrerfirmaer og tegnestuer og har været ansat som tømrersvend, bygningskonstruktør og kvalitets-kontrollør

Arbejdsområder

Mit primære arbejdsområde er udførende tømrerarbejde, dernæst tegnearbejde og derudover beskæftiger jeg mig også med kvalitetssikring.

Er du til Selvbyg, Medbyg eller Totalbyg

​Vi opfylder dine ønsker til projektets omfang.

​Gør du dig tanker om et nyt projekt, fx. en lækker terrasse, en kvist på taget, et nyt køkken eller andet, så hjælper vi dig i det omfang, du ønsker. Uanset hvad du er til, så er det altid en god ide med en skriftlig aftale, så der ikke sker nogen misforståelse. Se mere på www.boligejer.dk eller download standardkontrakt her: AB Forbruger

​​

Selvbyg

Ønsker du blot hjælp til at få planlagt dit byggeprojekt, så hjælper jeg gerne med rådgivning, så du får de bedste løsninger på netop dit projekt. Jeg stiller gerne diverse værktøj og materiel til rådighed, så du har de bedst mulige forudsætninger for et gennemført projekt.

Medbyg

Ønsker du at lave en stor del af det selv, måske bare det sjove eller måske vil du bare give en hånd med undervejs. Alt er tilladt og det er her vigtigt at vi laver en skriftlig aftale, for at alle forventninger kan blive opfyldt. Se mere på www.boligejer.dk eller download standardkontrakt her: AB Forbruger

Totalbyg

​Ønsker du et professionelt udført projekt, med gennemførte løsninger, og en flot finish, så står jeg for alt lige fra tegnearbejdet til aflevering af byggeprojektet. Dit projekt er i trygge hænder.

Går du rundt med en boligdrøm?

Her får du en tegnestue, der holder ord og sætter en ære i at levere arbejde af høj kvalitet til rimelige priser. Udfyld nedenstående - og jeg kontakter dig snarest.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vælg altid en håndværker med Byg Garanti

  • Byg Garanti dækker sjusk, fejl og mangler op til 100.000 kr. inkl. moms
  • Sikkerhed for at din håndværker er medlem af Dansk Byggeri
  • Byg Garanti er gratis

Ingen opgave er for lille, og ingen er for stor. 

Som tømrer og bygningskonstruktør udfører jeg opgaver for såvel private såvel som virksomheder. 

​Kontakt mig for en uforpligtende snak, hvis du skal have udført tømrer- eller tegnearbejde.

Kontaktinformation​

C Osmundsen

Vinkelvej 13

7100 Vejle

Telefon: 31 60 60 40

E-mail: christian@c-osmundsen.dk

CVR: 35106790