Skal du bruge en dygtig tømrer, så er du havnet det rette sted

Ring i dag på telefon: 31 60 60 40

Udskiftning af vinduer og døre kan spare dig penge på varmen

Udskift dine vinduer og døre med energirigtige, så du får et bedre isoleret hus og dermed sparer på varmeregningen. Selvom det koster at gå i gang med en større udskiftning af vinduer eller døre, så kan det i mange tilfælde tjene sig hjem på relativ kort tid.

Overlad dine vinduer og døre til mig

Jeg har altid kvaliteten i højsædet. Udskiftning af vinduer og udskiftning af døre kan virke som en større opgave, men fortvivl ikke. Jeg er din lokale tømrer i området omkring Vejle, Horsens og Billund, og jeg tager mig af alle arbejdsgange i forbindelse med udskiftning af vinduer og døre. Jeg kommer ud til din bolig og måler op, så jeg kan bestille de vinduer, som du ønsker.

Du bestemmer selvfølgelig leverandør og materiale. Hvis du er i tvivl, rådgiver jeg dig gerne. Derefter sørger jeg for udskiftning af døre og vinduer, opsætning af vinduespladen indvendig og bortskafning af de gamle vinduer. Nemmere kan det ikke være.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Jeg lægger stor vægt på altid at levere arbejde i høj kvalitet og til rimelige priser. Du kan føle dig tryg ved en forestående udskiftning af vinduer og døre, hvis du henvender dig til mig. Jeg er uddannet tømrer og bygningskonstruktør og har mange års erfaring. 

Kontakt mig, og få et uforpligtende tilbud og pris på udskiftning af døre og vinduer. Du kan også kontakte mig på telefon: 31 60 60 40 og e-mail: christian@c-osmundsen.dk.

Går du rundt med en boligdrøm?

Her får du en tegnestue, der holder ord og sætter en ære i at levere arbejde af høj kvalitet til rimelige priser. Udfyld nedenstående - og jeg kontakter dig snarest.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vælg altid en håndværker med Byg Garanti

  • Byg Garanti dækker sjusk, fejl og mangler op til 100.000 kr. inkl. moms
  • Sikkerhed for at din håndværker er medlem af Dansk Byggeri
  • Byg Garanti er gratis

Ingen opgave er for lille, og ingen er for stor. 

Som tømrer og bygningskonstruktør udfører jeg opgaver for såvel private såvel som virksomheder. 

​Kontakt mig for en uforpligtende snak, hvis du skal have udført tømrer- eller tegnearbejde.

Kontaktinformation​

C Osmundsen

Vinkelvej 13

7100 Vejle

Telefon: 31 60 60 40

E-mail: christian@c-osmundsen.dk

CVR: 35106790