Skal du bruge en dygtig tømrer, så er du havnet det rette sted

Ring i dag på telefon: 31 60 60 40

Tilbygning der omfatter alt fra A til Z​

Jeg omsætter dine drømme om en tilbygning til virkelighed, hvad enten du drømmer om et nyt badeværelse eller et ekstra børneværelse.

Hos C. Osmundsen er vi eksperter i at lave alle former for tilbygning. Jeg kan ikke alene stå for al tømrerarbejdet, men jeg kan også hjælpe dig med at stå for al tegnearbejdet i forbindelse med dit projekt. Jeg har hjemme i Vejle, men henvender mig også til dig, der bor i områderne omkring Horsens og Billund.

Jeg står gerne for hele entreprisen når du skal bygge ud

Et ønske om en tilbygning er et vidt begreb, da du kan drømme om alt fra et ekstra værelse til en større stue eller en ny garage. Lige meget hvilken form for tilbygning du planlægger, kan jeg tilbyde dig en professionel løsning, der tager udgangspunkt i dine ønsker og behov.

Jeg har flere års erfaring med både at tegne og bygge tilbygninger, og har du brug for min professionelle vejledning i forhold til, hvordan din tilbygning laves bedst muligt med tanke på husets udtryk, lysindfald med videre, står jeg gerne til rådighed.​

Jeg varetager gerne hele entreprisen for din tilbygning, som både indbefatter tegnearbejdet og hele udførelsen af tilbygningen. Her er også inkluderet de obligatoriske tegninger til myndighederne, så du heller ikke skal have andre fagfolk ind over her.

Hvad koster en tilbygning?

Du er altid velkommen til at kontakte mig med spørgsmål eller for at få udarbejdet et uforpligtende tilbud og en pris på en tilbygning. Du kan ringe til mig på telefon 31 60 60 40 eller sende os en e-mail på christian@c-osmundsen.dk.​

Går du rundt med en boligdrøm?

Her får du en tegnestue, der holder ord og sætter en ære i at levere arbejde af høj kvalitet til rimelige priser. Udfyld nedenstående - og jeg kontakter dig snarest.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vælg altid en håndværker med Byg Garanti

  • Byg Garanti dækker sjusk, fejl og mangler op til 100.000 kr. inkl. moms
  • Sikkerhed for at din håndværker er medlem af Dansk Byggeri
  • Byg Garanti er gratis

Ingen opgave er for lille, og ingen er for stor. 

Som tømrer og bygningskonstruktør udfører jeg opgaver for såvel private såvel som virksomheder. 

​Kontakt mig for en uforpligtende snak, hvis du skal have udført tømrer- eller tegnearbejde.

Kontaktinformation​

C Osmundsen

Vinkelvej 13

7100 Vejle

Telefon: 31 60 60 40

E-mail: christian@c-osmundsen.dk

CVR: 35106790